top of page

vr 18 mrt

|

Oosterhout

MAKE YOUR DAY weekend

Openingsweekend van culturele hotspot op het terrein van de Galvanitasfabriek. Dirkson & Dirkson openingstijden: - Vrijdag 18 maart: 10.00 uur - 21.00 uur - Zaterdag 19 maart: 10.00 uur - 19.00 uur - Zondag 20 maart: 12.00 uur - 17.00 uur https://galvanitasfabriek.com/culturele-hotspot/

MAKE YOUR DAY weekend
MAKE YOUR DAY weekend

Tijd en locatie

18 mrt 2022, 10:00 – 20 mrt 2022, 17:00

Oosterhout, Wilhelminakanaal Zuid 104, 4903 RA Oosterhout, Nederland

Over de markt

In het weekend van 18, 19 en 20 maart stellen we gezamenlijk alle deuren voor je open en nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen wat er op het terrein gebeurd. Het gehele weekend is iedereen geopend.

De vrijdagavond is ingevuld met twee bijzondere evenementen. De Cultuurmakerij en De Houthallen slaan de handen in één en organiseren een Comedy & Music Night met een doorlopend programma met diverse stand-up comedians. Tevens wordt bij museum Moya een speciale expositie georganiseerd.

Het volledige weekend is het mogelijk om overal een kijkje te nemen. Bezoek bijvoorbeeld een van de kunstenaars zoals Eus Roovers, Bonthgenoot, Reign59, en CLLX, By Mir, de ambachten van Tommes Knives, Loenk Campers en Axicom Design of proef een biertje bij Brouwerij Bourgogne Kruis.

Ook voor Vintage meubels en accessoires zit je goed bij de GalvanitasFabriek: met bedrijven als Vintage Meesters, LawHoo, Dirkson&Dirkson, Vintage Venue is het aanbod groot te noemen.

Naast een bezoek aan de kledingateliers van House of Mars, Studio kleintje en Atelier bhd is het ook mogelijk om de toekomst plannen van de GalvanitasFabriek te bekijken.

We nodigen iedereen uit om langs te komen en te ervaren wat deze unieke locatie allemaal te bieden heeft: Make Your Day op de GalvanitasFabriek!

Deel deze markt

Evenementgegevens: Events
  • Hoe kan ik mijn marktkraam / marktplek betalen?
    U ontvangt uiterlijk 5 dagen voordat de markt plaatsvind een mail met een betaallink.
  • Kan ik al op vrijdag opbouwen?
    Ja dat kan! Op de vrijdag voor de markt kunt u terecht tussen 10:00 uur en 17:00 uur om te lossen.
  • Hoelaat kan ik zaterdag terecht om mijn kraam in te richten?
    De planning ziet er als volgt uit: - 7:00 uur - 8:30 uur > Inrijden & Opbouwen - 9:00 uur - 16:00 uur > Markt open voor bezoekers - 16:00 uur - 17:00 uur > Afbreken & Opruimen marktplek Let op! Voortijds opruimen en vertrekken is niet toegestaan.
bottom of page